četvrtak, 26. studenoga 2015.

ORGINALNI (The Originals)


The Originals je američka televizijska serija koja je počela s emitiranjem na The CW u televizijskoj sezoni 2013.-2014.i spin-off je serije Vampirski dnevnici.
13.2.2014. serija je obnovljena za drugu sezonu koja je započela s emitiranjem 6.10.2014.
11.1.2015. serija je obnovljena za treću sezonu.

The Originals je spin-off Vampirskih dnevnika i pilot epizoda je bila emitirana kao dio 4. sezone Vampirskih dnevnika. U središtu serije je obitelj izvornih vampira, Mikaelsoni. Radnja započinje povratkom Klausa,Rebekahe i Elijaha u New Orleans prvi put od 1919.godine kada su ga napustili u bijegu od oca. Grad koji su pomogli izgraditi je sada bio pod vodstvom Klausova štićenika Marcela. Klausov cilj je bio svrgnuti Marcela s trona i vratiti ono što je nekada bilo njegovo.
"Porodica je tamo gde leži prava moć. Originalni vampiri su se to zakleli jedni drugima pre nekoliko hiljada godina. Zavetovali su se da će ostati zajedno, uvek i zauvek. Sada su vekovi prošli i porodične veze su se potpuno raspale. Vreme, tragedije i glad za moć je rastavila ovu porodicu. Kada Klaus Mikaelson, originalan hibrid, dobija misterioznu dojavu da neko planira napad na njega u gradu natprirodnih bića, Nju Orleansu, u gradu koji je njegova porodica sagradila. 

Klausova pitanja ga dovode do ponovnog susreta sa svojim nekadašnjim učenikom Marselom (Marcel), harizmatičnim vampirom koji u potpunosti kontroliše Nju Orleans i njegove stanovnike. Klaus se kune da će Nju Orleans ponovo biti pod njegovim vođstvom. Dok čekaju da vide hoće li im se Rebeka pridružiti i napustiti Mistik Fols, Elajdža i Klaus sklapaju pakt sa vešticama kako bi se postarali da Nju Orleansom opet vladaju Originalni."


Nema komentara:

Objavi komentar